PROFIL

NYHEDER

TILBUD

KONTAKT

 

 

 

PROFIL

 

 Hansen & Hamacher blev etableret af Birgit Hansen og Steffen Hamacher den 1. februar 1990 i Gammelgaards smukke avlsbygninger i Vamdrup, nær Kolding.

Med over 1300 kvadratmeter værksted og lager, og op til 33 meter lange bygninger, er der  gode rammer for produktion af master og rig.

Fra starten lå hovedvægten på rig, såvel stående som løbende, da vi har arbejdet med rig til både kapsejlere, selvbyggere og langturssejlere  siden 1985.

I 1992 købte vi Globe Mast i Aabenraa, og fik dermed agenturet for en af verdens største mastefabrikker: Z-Spars i Frankrig. 

I 1998 fik vi agenturet for Sailtec, USA. Sailtec producerer hydrauliske agterstagstrammere og anden hydraulik til sejlbåde .  

I 1999 blev vi tilbudt Profurl-agenturet for Danmark.
Profurl laver nogle af markedets bedste rullefoksystemer.

I 2001 etablerede vi et nyt stort riggerværksted (AllRig) for Rodrig lidt nord for Barcelona. Vi måtte desværre lukke firmaet allerede 2 år efter, men har stadig glæde af gode kontakter i Spanien.

I 2013 har vi fået agenturet for den franske tovværksfabrik Lancelin. Familien Lancelin har produceret tovværk i 4 generationer, altid med særlig fokus på topkvalitet.

Det er vores mål at arbejde så tæt sammen med vores kunder som muligt, således at kapsejleren får en rig, som får det bedste ud af hans båd, og tursejleren en letbetjent og sikker rig, som gør båden  tryg og velsejlende.

1957: Jeg hjælper min far med at bygge min første båd, en Optimistjolle. Byggesæt til Optimistjolle købte man dengang hos Vordingborg Trælasthandel.

En tur rundt i vores 3 produktionslokaler: 

 Masteværksted

Masteværksted

 Drejebænk m.m.  Profiler

Masteværksted

 Profurllager m.m  Stukkemaskine  Retteværk
 Valsemaskine  27m langt riggerbord  Splejsebord  Masterør fra Frankrig

Medlem af "Danmarks Museum For Lystsejlads":